Personenalarmering

Altijd en overal hulp inschakelen

Op de eerste plaats werkt onze personenalarmering binnenshuis én buitenshuis. Dat betekent niet alleen meer veiligheid, maar ook meer vrijheid voor cliënten. Mensen hoeven  alleen nog een sierlijk vormgegeven knop bij zich te dragen.

Bij een noodoproep geeft het systeem automatisch de locatie van je cliënt door en wordt er een spreek-luisterverbinding tot stand gebracht. Daarbij maken we gebruik van de best beschikbare Europese GSM-providers. Deze mobiele netwerken zijn inmiddels net zo betrouwbaar als traditionele koperlijnen, die overigens ook steeds vaker plaatsmaken voor digitale verbindingen.

woningtoegang

Veilig toegang tot de woning

Als zorgverlener heb je met Zintouch woningtoegang altijd de juiste sleutel bij de hand. Je kunt namelijk bij al je cliënten naar binnen via je eigen smartphone! Geen gedoe meer met fysieke sleutels, maar veilige toegang met behulp van een gebruiksvriendelijke app.

Cliënten houden daarbij de volledige controle over wie er op welk moment binnen mag. Dit wordt centraal vastgelegd bij de zorgorganisatie. Heeft een cliënt jou geautoriseerd? Dan ontvang je automatisch een code op het moment dat je voor diens woning staat. En Zintouch woningtoegang is niet alleen veilig en gebruiksvriendelijk, maar ook eenvoudig te plaatsen.